Speltypes

Er zijn verschillende speltypes waaruit gekozen kan worden:

Free for all:

Dit wil zeggen iedereen is vrij en op alles wat beweegt mag geschoten worden, als jij diegene bent die als laatste over is heb je gewonnen en zal je beloond worden met een gratis 50 balletjes extra.

Capture the flag:

Hier spelen 2 teams tegen elkaar en proberen eerst eens de vlag te vinden en daarna deze te veroveren. Het winnende team moet de veroverde vlag naar de Marchall brengen. De eigen vlag mag je natuurlijk niet aanraken en ook niet tussendoor ergens anders verstoppen.

Money raid:

Ergens op het terrein staat een van de Marshall's gestolen geld koffer, het team dat de geldkoffer vindt en terug kan brengen heeft gewonnen!

Team deathmatch:

Hier moeten de teams goed samen spelen. Het is de bedoeling het andere team volledig uit te schakelen. Dit moet zo snel en efficiënt mogelijk gedaan worden, want na een bepaalde tijd komen de uitgeschakelde spelers weer terug, en begint de strijd om te titel weer opnieuw.

Bunny hunt:

Deze spelvorm is vooral bedoeld om een vrijgezellenfeest te vieren. Diegene die gaat trouwen moet zich natuurlijk opofferen en mag het bunny pak aantrekken.

Enkele algemeenheden:

We spelen meestal met een tijd klok, dat wil zeggen de geraakte spelers hoeven NIET te wachten tot het spel gedaan is om weer te kunnen meespelen, ze worden op bepaalde tijdstippen terug toegelaten tot het spel. Voor het spel zijn de geweren natuurlijk volledig opgeladen met de maximale luchtdruk. Stel je zou zonder lucht komen te zitten dan kun je natuurlijk tijdens het spel je wapen laten bijvullen door de Marshall op het terrein.